Shares club

Wij hebben gemerkt dat velen de producten van Stampin'Up! heel leuk vinden, ze ook graag gebruiken, doch de prijs valt voor sommigen wat tegen. Natuurlijk wil iedereen profiteren van de voordelen en weten wij bijvoorbeeld dat het zinvoller is 10 inktpads van een kleurenrange aan te schaffen want dan heb je een inktpad gratis. Doch 68 euro is wel veel voor sommigen om in één keer te betalen.

Daarom werd er in 2014 gezocht naar een oplossing. Wij gingen groepen vormen die met elkaar gingen sharen/delen, zo hadden diverse inkt shares,

Ook met deze nieuwe catalogus komen er shares, per share kan de groepsgrootte anders zijn. Dus lees alles goed door. Ik zorg dat hier zo snel mogelijk verschillende shares worden geplaatst.

DSP Share
Het standaard DSP is heel mooi namelijk bloemetjes, streepjes, woorden en bolletjes. Doch je wilt vermoedelijk geen 40 bladen. Daarom biedt ik de mogelijkheid om per kleurfamilie (bright, subtles, regals of regals) van elk design een stuk te bemachtigen tegen een schappelijke prijs.
Prijs: 6,50 euro
Wat heb je ervoor? 20 bladen van 15 bij 30 cm


Inkt share club

Share club voor inkt met een groep van vijf stap je voor vijf maanden in en heb je na vijf maanden de tien inktpads in jouw bezit.

UNDER CONSTRUCTION

Een share club start echter pas wanneer de vijf personen vast staan.

Linten share club

De vijf nieuwe kleuren in mooie stukjes kant. Niet iedereen heeft 4,6 meter nodig, maar een metertje om toch mooi bij je papier te passen ... ja dat zien velen wel zitten.

UNDER CONSTRUCTION

Deze share club start bij vier personen.


Aarzel dus niet om contact op te nemen om meer hierover te weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten