vrijdag 8 november 2013

Workshop triple techniek

Vandaag een leuke workshop georganiseerd voor enthousiaste dames die de triple techniek wilden proberen met de stempels en de inkt van Stampin'Up!. Er was keus genoeg en dat zorgde er wel voor dat de dames even niet wisten wat te kiezen. Doch al snel ging iemand aan de slag met de Betsy's Blossoms set om een vrolijke rode kaart met zwart vogeltje te maken. De sneeuwsterren mochten niet ontbreken, dus ook met de Snowflake soiree ontstonden een paar prachtige creaties. Zelfs een leuk kaartje met hartjes met behulp van de Hearts a flutter set ontstond in deze techniek. En vermits het herfst is en wij allemaal de bladeren zien vallen, ging iemand aan de slag met de Gently falling set, terwijl een ander ging oefenen met de Stippled blossoms. Beide sets leveren een mooi resultaat, doch een Stamp-a-magic is onontbeerlijk om de contouren goed te krijgen. Deze twee-stap methode is heel leuk om te doen en zorgt voor een heel aparte kaart. Iedereen ging tevreden naar huis met twee mooie kaarten.
  
  
  
  
  
Today I organised a workshop to explain the Triple technique to some enthousiastic ladies. They all wanted to try it and had some difficulties to chose between all the nice stamp sets from Stampin'Up!. One person started with the Betsy's Blossoms set in deep red colour with a black bird as accent. Of course the snow flakes from the Snowflake soiree set was a favorite too. Even a nice card with hearts was made with the Hearts a flutter set. And as we are now seeing the leaves falling, an other one made a very nice autumn card with the Gently Falling set. And of course the Stippled blossoms is tempting and one needs a stamp-a-magic to make this card in a correct way. The two step method which is used for the Stippled blossoms and the Gently falling card gives your card an extra dimension. Satisfied everybody went home with two beautiful cards.

1 opmerking:

  1. Je voorbeelden en de kaarten van de workshop zijn stuk voor stuk erg mooi geworden, Zal deze week eens een van je servetten gebruiken.
    groetjes, Marfien

    BeantwoordenVerwijderen