donderdag 27 februari 2014

Bloemendozen - Flowerboxes

Ik kon het niet laten om de popup kaartdoosjes met bloemen te maken in diverse variaties. De ene keer in donkerder roze, dan in geel en dan in combinatie donker en lichter roze. En natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van de flowershop bundel en de petite petals. Oh wat zijn ze mooi om te gebruiken. Op de flapjes heb ik bij de eerste een bloemenstempel uit de Best of 25 years Flowers gekozen, en voor de onderste twee heb ik een stempel uit de Serene Silhouettes gekozen. Deze werden beide ingekleurd met de markers. Ik blijf deze doosjes schattig vinden, ze vrolijken iemand echt totaal op.
 
 
Ook Magda maakte een schitterend doosje terwijl ik met de afwerking van mijn doosjes bezig was. Zij plaatste nog een vlindertje voor de extra afwerking. De takjes werden met de vogelpons gemaakt.
I made three popup boxes with flowers. I love this technique and in combination with the flowershop and the petite petals flowers it is fun to do. For the front I used for the first card a stamp from the Best of 25 years flowers and for the other two a stamp from the serene silhouette set. These stamps were first coloured in with the markers. I love them, they cheer my day.
The last card is one that Magda made when I was finishing my card boxes. She added a butterfly for something extra and the little leaves were made with the bird punch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten