dinsdag 25 maart 2014

Geschenkenvelop - Gift envelop

De envelop punch board blijft een leuke tool om mee te werken. Je kan er prachtige geschenkenveloppen mee maken, en niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen. Je hoeft alleen even het thema en de kleuren aan te passen en dan is het heel geschikt voor een man. Ik koos voor het stempelset Walk in the wild en de kleur crumb cake, dit zowel voor de inkt, het cardstock als het design papier. De tekst is uit de See ya later set, een gratis setje dat te verkrijgen is gedurende de sale-a-bration periode. Wie dit nog wil, moet snel zijn, de periode loopt eind maart af.
 

I love the envelop punch board it is a useful tool for  making gift envelops. I made one with the set Walk in the wild and chose crumb cake as ink, cardstock and design paper. In this way it is very suitable for a man. The text in the bottom is from the See ya later set, a free set during this sale-a-bration period which ends end of march.

1 opmerking:

  1. Dit ziet er leuk uit, is weer eens wat anders. Kom dagelijks bij je langs maar dat zal Jan wel al verteld hebben. Deze week is mijn zus bij mijn ouders, kan ik eens even wat knutselen en bloghoppen

    BeantwoordenVerwijderen