zondag 7 september 2014

Speciale huwelijkskaart - special weddingcard

Gisteren zijn Nanda en Stefan in het huwelijksbootje gestapt en dit zelfs letterlijk, deze jonge mensen hebben immers een eigen binnenvaartschip de Nashua. Op vraag van haar moeder heb ik dus een heel speciale kaart gemaakt met hun schip erop. Ik koos hier voor een pop up box kaart waar ik achteraan een foto van hun boot plaatste. Het tempting turquoise cardstock van SU past perfect bij de kleur van hun boot. Dus met dit cardstock en het DSP maakte ik de box. Natuurlijk mochten de initialen niet ontbreken en een hartje om hen heel veel geluk voor de toekomst toe te wensen en een anker om aan te leggen op veilige plaatsen. 
Hun boot was die dag ook echt mooi gepavoiseerd, een mooi gebruik in de scheepvaart bij speciale gelegenheden komen vlaggen op de schepen. Naast mijn passie voor kaartjes maken, natuurlijk meestal met Stampin'Up! materialen momenteel, vind ik het heel leuk om foto's te maken. Dus ik kon het niet laten jullie hier ook een kleine impressie te geven van het huwelijk. Een mooi klein boeketje voor het bruidsmeisje, een trotse vader die zijn dochter weggeeft aan de toekomstige schoonzoon en in een zee van bellen geblazen door de bezoekers kwam het kersverse paar uit het stadhuis en stapte in hun prachtige trouwauto om het huwelijksbootje nu echt in te stappen.Yesterday Nanda and Stefan stepped into their wedding boat, these two people are living on a ship the Nashua. So when her mother asked me to make a card with the boat on it, I searched for a good picture and the tempting turquoise cardstock and DSP fits well with the colour of the boat. I chose to make a pop up box card. Of course I added their initials and a heart to wish them all the happiness for the future. Hope their boat goes into save harbours each time. 
As I am not only passionate of working with paper and crafting, I also love to take pictures, I could not resist in showing you all some pictures of the wedding. She was truly a very nice bride, laughing and very cheerful. And I made a little gift for them too, just a simple box with the curvy keepsake box die, it is so versatile to use. I had no pink flowers so I added some ink of SU on the flowers.

3 opmerkingen:

 1. Hallo Caroline, bedankt voor de leuke verrassing maar een ding heb je toch verkeerd: ze hebben geen boot maar een SCHIP. en de naam van het schip is boot. Het zijn ook schippers en geen boters
  Mooi kaartje heb je gemaakt met de Mashua

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je de tekst gewijzigd hebt, de ambtenaar van de burgerlijke stand was ook al mis, maar je het is ook een beetje hun eigen schuld, want wie noemt zijn schip nou Boot?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterend, schitterende foto's ook
  groetjes natacha

  BeantwoordenVerwijderen