zaterdag 8 juli 2017

Zomerfestijn 2017 in Othene

Vandaag is het weer een Zomerfestijn in Othene bij Stamping with Caroline. Voor mijn operatie heb ik tal van voorbeelden gemaakt, daarna rustig beter worden en de laatste week dan alles opgezet in de hobbyruimte zodat het Zomerfestijn ook weer een waar feestje is met tal van leuke voorbeelden, inspiratiebronnen voor iedereen op hobbyvlak en alle anderen die gewoon eens willen weten wat ik doe. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om langs te komen (Toermalijnsingel 45 in Terneuzen) hier een fotoverslag van alles wat er te zien is. Bij binnenkomst zie je een grote slinger met de Daisies met daartussen een krans waar ook nog eens de orchidee op schittert. Dan zie je de tafel met alle in colors, de nieuwe linten in deze kleuren die gepresenteerd worden aan de hand van mini envelopjes waar ik kleur op kleur stempelde, en ook met de Burlap background stempel toon ik deze kleuren, de linten zelf zitten in de houten kratjes met daarop de naam. En vervolgens toon ik allerlei kaarten en projecten met de diverse sets uit de catalogus. Teveel om hier allemaal op te noemen, de foto's spreken voor zich. Natuurlijk laat ik ook een aantal Nederlandse sets schitteren. Geniet van deze virtuele toer.
Weeks before my eye operation I made a lot of examples for my catalogue launch a true Summer celebration. Last week I started building up the room to show all the examples, the in colours are even presented in different ways, stamped colour on colour, the ribbon in the wooden crates with the names on it, with help of the big burlap stamp. And of course our new Dutch sets are presented too. There is a lot to see, please have a look at the pictures they tell the story.

4 opmerkingen:

 1. dat ziet er super leuk uit allemaal. wat een werk heb je ervan gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Caroline ! Ik heb genoten van de virtuele toer ! Wat heb je dat allemaal prachtig gemaakt zeg ! Heel mooi gedaan ! De taart met de verschillende kleuren alle mooie voorbeelden ! Ik duim dat het echt een mega-succes wordt !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat leuk om ons zo mee te laten genieten. Hele mooie ruimte heb je om alles zo leuk uit te kunnen stallen. Prachtige voorbeelden heb je gemaakt. Ik hoop dat je een fantastische dag hebt gehad.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, als je hier geen inspiratie van krijgt! S.U.per!

  BeantwoordenVerwijderen