vrijdag 16 maart 2018

Voorjaarsdoos - spring box

Vandaag terug een paar doosjes voor jullie deze keer met zoals Nancy onlangs schreef echt wel een van mijn favoriete stempelsets uit deze catalogus. Deze voorjaarsbloeiers maken mijn dag echt goed, ik kan niet wachten tot ik ze overal zie bloeien.
Today again some boxes for you, this time with one of my favorite sets from this spring catalogue, I love these spring flowers, I cannot wait to see them growing everywhere.

3 opmerkingen:

 1. Supermooie doosjes!
  In onze tuin bloeien de kleine paaslelietjes al, de grote binnenkort ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Caroline. Bedankt voor je felicitatie en leuke reactie op mijn card in box. Ik had niet verwacht zo'n gewelddige verjaardag te hebben. bijna 30 kaarten en erzijn er ook nog onderweg. Een huis vol voorjaarsbloeiers. Waar ik vaf de laptop kijk zie ik tulpen en narcissen en katjestakken. Het etentje met kinderen en de helft van de kleinkinderen was geweldig.Kreeg nog cadeaux ook, oa windsscherm voor straks op de camping. Van het hotel waar we gingen eten een boek van 65 jaar familiebedrijf(hotel) en een supertoetje tot besluit. Wel was ik toen we thuiskwamen doodop. Heb geslapen tot9 uur. Nu nog lekker nagenieten. En dat op je oude dag..Je hoort wwel anders.
  grts en tot ziens op mijn blog. Leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doosjes! Tja dat voorjaar, ik geloof dat we eerst nog een paar winterse dagen krijgen helaas.
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen