zondag 3 juni 2018

Stampin'Up! NL demo's bloghop #2

Vorige week deed ik mee met een mini bloghop vandaag doe ik opnieuw mee met een bloghop deze keer een grotere groep Nederlandse Demo's die hieraan meewerken. En dit allemaal om jullie zoveel mogelijk ideetjes te geven wat je met de nieuwste stempels en stansen kan maken. Het algemene thema van deze bloghop is de nieuwe In Colors. En vermits ik onlangs mijn taart weer klaar heb gemaakt voor de open dag met alle In colors toon ik jullie deze ook even. Verder koos ik vandaag voor een setje dat al langer mee gaat namelijk de Lift me up (=luchtballon) en een gloednieuw set namelijk Lilypad Lake. De reiger is zo mooi, ik was er gelijk verliefd op, dus het werd een avontuurlijk geheel van een reiger die uitkijkt over het water waar in de verte bootjes rustig dobberen. Ik ben heel tevreden met mijn eerste poging met deze nieuwe set. Het is uiteindelijk een scrapblad geworden met dit leuke tafereel waar ik vooral in de kleine ballonnen de nieuwe In colors laat zien.

Today I am again taking part in a bloghop, this week a bigger bloghop with more demonstrators, theme is the In Colors and as I finished my cake with all the In Colors I show it here too.. I chose two sets, the Lilypad lake set and the Lift me up set. As soon as I saw the heron in the catalogue I was in love and wanted to make a kind of scene with it.The heron is looking over the water and far away he sees some little ships and as it was too clear on the top I used the balloon from the Lift me up set. I made a scrap out of it and the In colors you see very clearly in the little balloons on the left panel. I love this little scene hope you too.

Hieronder vindt u de lijst met alle deelnemers, dus veel plezier bij het bekijken van alle blogs.



12 opmerkingen:

Danielle Kassing - Stamp Along zei

Die taart is echt geweldig! Wat een leuk idee om ons zo alle kleuren te laten zien! Dankjewel

Rosalien Zwackhalen zei

Super leuk gedaan Caroline. ;)

Anne-Marie zei

Heel erg leuk Caroline. Die taart vind ik ook een goed idee om alle kleuren te laten zien.

Marlieke zei

Wat een goed idee om d.m.v. een taart alle InColors te showen. Je 'schilderijtje' vind ik ook prachtig; zou hier zo aan de muur mogen!

StempelenmetTanja zei

Die taart puntjes zijn leuk zeg...

Unknown zei

Grappig gebakken die taart! En met de grote lijst waan ik me op het Sneekermeer ... Leuk!

Nancy Soetaert zei

mooi al die gekleurde ballonnen en bootjes, met de taart zie je de kleurtjes natuurlijk nog beter!
nancy

Nicole Parmentier zei

Wat een prachtkaart Caroline! Heerlijk rustgevend met die bootjes en luchtballonnen... Bijna therapeutisch om naar te kijken ha ha. Je taart ziet er ook uit om in te bijten zo leuk!

Klaartje zei

Wat een leuke projecten allebei! Mooi!

DB zei

Prachtige samplet zeg!

Ingrid Heijnen zei

Leuk om zo de kleuren te showen :)

akkina van steen zei

Ik vind dit zo'n leuke kaart