woensdag 30 mei 2018

Verjaardagspost - Birthday post

Op 17 mei werd ik 50 jaar jong, en ik heb het geweten hoor, er waren tal van aparte momenten. Ja ik werd Sarah en ook bij mijn werkgever hadden ze dat niet voorbij laten gaan en een masker aan mijn beeldscherm gehangen, ballonnen opgehangen en de stoel versierd. De dag zelf was ik vrij en mijn man verraste mij 's ochtends met een wel heel toepasselijke kaart hé, hoewel ik zeker nog geen rollator nodig heb. Daaronder zien jullie een aantal kaarten en geschenkjes die ik heb gekregen, mijn favoriet geschenk is denk ik wel de handtas met kolibris en het boek zal ik zeker ook nog eens lezen. Dan nu de uitslag van de kaarten, want ik had een kleine week voor mijn verjaardag al eentje ontvangen en dat had echt een wow effect, een heel grote A3 kaart met veel handlettering en alle elementen die voor mij van belang zijn. Ja die bleef lange tijd op nummer één staan, en dat staat hij nog steeds, alleen er is gisteren een tweede kaart bijgekomen met eenzelfde wow factor en die dus nu een gedeelde eerste plaats heeft gekregen, namelijk de mooie meter lange zonnebloem kaart. Daaronder heb ik nog twee kaarten geplaatst die ook tot de top drie behoorden. Met al deze mensen wordt contact gezocht zodat zij hun prijs in ontvangst kunnen nemen. Alle anderen ben ik ook heel dankbaar voor de leuke verrassingen op mijn verjaardag, het heeft mijn dag heel speciaal gemaakt. En ook al viel je niet in de hoofdprijzen, wees gerust je zult op een of andere manier een bedankje in de wacht slepen, ik zal bij ieder van jullie nadenken waar ik jullie een plezier mee kan doen. Wanneer jullie het krijgen, dat is nog een verrassing. 
 This time a longer post to show you how my birthday was on May 17th, it was a very special day with a lot of surprises, nice cards and gifts, I loved all of them. At work they put a mask on my screen and balloons up and wrapped my seat. I got a hummingbird handbag which I adore. And my top three cards you see too, there are two cards on place 1, the one with the handlettering and the one with the sunflowers. They will all get a nice price. And the other people will be surprised in the future.

3 opmerkingen:

 1. Super leuk, de kaart van de buurvrouw, zie ook hele leuke details die voor jouw erg belangrijk zijn, ik kreeg er ook eentje, vond het echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk je verjaardagsverslag!
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  casino

  BeantwoordenVerwijderen