woensdag 15 juli 2015

Eerste workshop koffie en kaart - first workshop coffee and card

Gisteren iets nieuws geprobeerd namelijk een workshop Koffie en Kaart. Een afgeslankte vorm van een andere workshop, dus met beperkte keuze aan cardstock, kleurtjes en stempelsets. De bedoeling was om een kaart te maken in een uurtje tijd en ook nog van een bakje koffie te kunnen genieten in dat uurtje. En het is de dames perfect gelukt. Ze hebben schitterende kaarten gemaakt. Ik had een aantal voorbeelden met de Sheltering tree en de Wild about flowers gemaakt zodat ze eventueel een idee hadden welke richting ze uit konden gaan. 


Dit zijn dan de resultaten van de deelnemende dames, echt plaatjes dames. Het was een heel gezellig uurtje, met zelfs voldoende tijd om te keuvelen en tips met elkaar te delen.

Yesterday I tried a new formule for a workshop coffee and card instead of coffee and pie. I put out just a limited choice of cardstock, ink and stamps. I had made some examples with the sheltering tree and Wild about flowers set and the ladies should work on a card within an hour and even get time for a cup of coffee. And we succeeded, they made fabulous cards and even had time to share tips and drink coffee. It was a nice hour with very good results.

2 opmerkingen:

  1. Dat zijn een heleboel schitterende kaarten Caroline!
    Erg mooi gemaakt en prachtige kleuren heb je gebruikt.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen