My Team


Mijn naam is Caroline, 47 jaar jong en sinds juli 2013 onafhankelijke demonstratrice voor Stampin’Up! Ik werk als functioneel applicatiebeheerder en ondersteun maandelijks de workshop papiercreaties van Stichting Steunpunt. Deze Stichting zet zich in voor (ex)kankerpatiënten en chronisch zieken.
Ik ben geboren en getogen in België en sinds 2006 geëmigreerd naar Zeeuws-Vlaanderen, meer bepaald het mooie Terneuzen.
Mijn eerste stappen in de hobbywereld zette ik jaren terug met behulp van een Duitse pennevriendin. Zij liet mij kennis maken met Window Color. Hier bleef het echter niet bij. Tijdens het bezoeken van hobbybeurzen kreeg ik het kaarten maken virus te pakken, dit ging van werken met zand tot embossen, 3D tot borduren op papier. Ook kralen rijgen en kettingen maken om iemand mee te verrassen, vind ik nog steeds leuk om te doen.
Via Elke Verschooten ging ik mij meer verdiepen in het stempelen en de technieken die daarbij om de hoek komen kijken zoals embossen, kleuren met copics en memento inkt sponsen om aparte achtergronden te verwezenlijken.
Nu doet Stampin’Up! Zijn intrede en ben ik in de ban van hun prachtige stempels, hun hoge kwaliteit inkt en het feit dat, ondanks dat het Amerikaans is, alles qua kleuren perfect op elkaar afgestemd is waardoor je kaart of ander project toch rustgevend overkomt.
Ideetjes haal ik overal, zelfs bij AZZA scrappen wat ook een favoriete bezigheid blijft.
Samen met mijn team hoop ik jullie leuke projecten te laten zien waardoor de producten van Stampin’Up! Ten volle tot hun recht komen.
Creatieve groeten, Caroline

*********************************************************************************

Hallo allemaal, ik ben Marianne, in blogland beter bekend als Marfien van www.kaartenvanzolder.blogspot.nl   
Met een stel creatieve ouders knutsel ik al vanaf mijn geboorte en is: “ van niets iets maken” een motto in de familie. Met de juiste grondstoffen en goed gereedschap lukt het meestal wel maar nu ik zelf oma ben wil ik dit ook graag aan mijn kleinkinderen overbrengen.  Kaartjes maken doen ze graag en met de inkt van Stampin’Up kun je heerlijk werken, de vlekken  afspoelen met water, wat wil je nog meer.


Schilderen ( gemengde technieken) is een andere hobby die ik ook combineer met textiele werkvormen waarbij de stempels van SU  weer handig zijn om het net even anders te maken.   Mijn creatieve uitspattingen zullen regelmatig bij Caroline en op mijn eigen blog te zien zijn.

*********************************************************************************
Ik ben Desiree de Zwart- de Kok  woon in het mooie Schoondijke samen met mijn man Dennis en onze twee prachtige dochters Charlotte (8) en Emmelie (6). Ik werk in de kinderopvang en naast mijn werk ben ik verslaafd aan creatief bezig zijn.  Het creatief bezig zijn gaat van kaartjes maken tot scrappen, creatief bezig zijn met mijn plottermachine, haken en ook het maken van Chunks vind ik leuk om te doen. Kortom op creatief gebied verveel ik mij absoluut niet. Mijn to do lijstje is eindeloos J Nu ik stampin up ontdekt heb kan ik deze hobby`s alleen maar aanvullen. Ik ben daarom ook heel benieuwd wat het mij nog meer aan creatieve inspiratie zal brengen.

Groetjes Desiree de Zwart
*********************************************************************************
Mijn naam is Natacha ben 32jaar en woon samen met m’n man en ons zoontje Brent nu  bijna 2 jaar

Ben graag creatief bezig en maak graag kaarten en scrappagina’s.
Ik doe dit al even, ik ben begonnen met 3D kaartjes
En zo is dit geëvolueerd tot waar ik nu ben
Sinds kort heb ik ook kennis gemaakt met de leuke producten van Stampin Up waar ik nu helemaal weg van ben. Bovendien is het leuk dat je alles zo mooi kan combineren
Vindt het een hele eer dat ik in het design team mag zijn en hoop jullie zo ook op creatieve ideeën te brengen.
Groetjes Natacha   

Geen opmerkingen: