Stampin'Up! Bestellen

Stampin’ Up! is een international hobby merk dat bekend staat om haar exclusieve hobby producten zoals stempel sets, papier en bijpassende accessoires. Stampin' Up! Zorgt ervoor dat alles op elkaar afgestemd is, het papier, inkt, markers, linten, brads en zoveel meer.
Stampin' Up! producten zijn alleen verkrijgbaar via een Stampin’ Up ! demonstratrice.

Dit kan op verschillende manieren verkregen worden:
* Individuele klantenbestelling
* Verzamelbestelling
* Tijdens een workshop

Individuele klantenbestelling
Geef je bestelling door via mail aan caroline_van_den_neste@hotmail.com. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging met het verschuldige bedrag en de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling uitgevoerd. Ongeacht de bestelling komen hier altijd € 5,95 verzendkosten bij. De bestelling wordt door UPS verzorgd.

Verzamelbestelling
Eens per maand doe ik een verzamelbestelling. Dit kan voordeliger zijn qua verzendkosten. Alles wordt dan bij mij afgeleverd. Woon je in de buurt dan kan je die gewoon oppikken bij mij en betaal je geen verzendkosten. Indien je bestelling verstuurd moet worden, zal dat via de post in overleg met jou gebeuren en krijg je de verzendkosten zo snel mogelijk te horen. Ik zal de datum steeds aankondigen op mijn blog. De producten worden pas naar je toegestuurd als ik het geld van jou ontvangen heb.
Noodzakelijke gegevens voor een bestelling:
·         Artikel nummer
·         Naam van het produkt
·         Bladzijde waar het product in de catalogus staat
·         Aantal
·         Je naam, adres, telefoonnummer en email adres
LET OP: stempel sets zijn in hout en clear uitvoering verkrijgbaar, clear zijn rubberen stempels die gemount zijn op EZ foam, die rechtstreeks op je clearblok gebruikt kunnen worden en in een dvd case geleverd worden. In de catalogus is dit te herkennen aan de bijhorende letters W voor Wood en C voor Clear. Vermeldt dit duidelijk tijdens de bestelling.


Tijdens een Workshop
Het organiseren van een workshop biedt voor de hostess een voordeel. Indien er tijdens de workshop een bestelling geplaatst wordt van bv € 200 dan mag je als hostess spullen uitzoeken ter waarde van € 30.

Het volledige overzicht vind je hieronder.

Wens je de papieren catalogus te ontvangen en deze rustig door te bladeren alvorens een bestelling te doen, dat kan. Voor 7 euro stuur ik hem naar je toe. Bij een bestelling van 60 euro ontvang je hem gratis van mij.
Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten
PostNL Brievenbus post


PostNL Pakketdienst

DHL pakketdienst

Geen opmerkingen: