zaterdag 8 februari 2014

Sfeerbeelden Workshop - Impressions of the workshop

Gisteren was een workshop bij Matty de Jager georganiseerd voor 8 creatieve dames. Sommigen onder hen bleven een volledige dag, anderen enkel een ochtend of een middag. Het was heel gezellig.  Natuurlijk was het 's ochtends even doorwerken om alles mooi te presenteren. Er waren een paar banners gemaakt met de voorjaarsproducten en producten uit de jaarlijkse catalogus om het geheel op te vrolijken en gelijk iedereen een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Er waren twee tafels voorzien, de ene tafel om te werken met de envelop punch board en de andere tafel eerder met de scalloped tag pons. De voorbeelden werden dan ook in de buurt van die tafel geplaatst waar ze thuis hoorden. Op een aparte tafel waren voorbeelden met de bijhorende producten geplaatst zodat de creatieve dames een keus konden maken en ook het product erbij konden nemen om ermee te werken.
 
 
Hieronder zien jullie de tafel die wacht op de deelnemers en vervolgens de dames die vol overgave met hun creaties bezig zijn. Iedereen had toch weer zijn eigen inbreng, zijn eigen uitwerking.
 

 
  
 
En dan hier de creaties van de dames, stuk voor stuk plaatjes.
Zo koos iemand ervoor om het prachtige design papier om te toveren en de fles ook echt tot zijn recht te laten komen als een soort van label binnenin de envelop.
 
Vermits een deel design papier gericht was op het thema By the tide, waar dus ook de stempelset bij paste, ging ook iemand aan de slag met dit set en maakte dit voorbeeld met natuurlijk een nederlandse tekst. Iedereen is het er over eens, de teksten zijn heel geschikt om mee te werken en zeker hier in Nederland. 
 
 
De voorjaarscatalogus heeft ook eens een ander type stempel erin geplaatst die zich ertoe leent om mooi in te kleuren op aquarelpapier. Hier zijn dus ook een paar voorbeelden mee gemaakt.
Maar waarom zou je je beperken tot het inkleuren op aquarelpapier met bloemen, ook uiltjes zijn heel geschikt. Een schitterende set voor babykaarten en als je nog niet weet wat het wordt, dan kies je voor bruine tinten, dat past altijd.
De dames die met deze bruine tinten hebben gewerkt, waren vindingrijk en besloten om de restjes nog te gebruiken en er een leuk tweede projectje mee te maken, deze keer volledig uit henzelf, dus als demonstratice is het altijd leuk om dat te zien.
Een paar dames die elkaar nu al beter kennen en vaker samen hobbyen, kozen voor de frisse voorjaarskleuren en maakten onderstaande leuke kaartjes. Hoewel het startidee voor beide hetzelfde was, zijn de kaartjes, totaal anders ingevuld.
 
Ook onderstaande envelopkaart is in prachtige voorjaarskleuren uitgewerkt. De bloemen "Flowershop" en "Petite Petals" zijn heel mooi om mee te werken en passen perfect op elkaar.

En wat denken jullie van deze leuke envelop en hanger voor aan een babypakje? Deze creatieve vrouw wist nog niet wat het zou worden, dus koos ze voor de Coastal Cabana als basiskleur. Een kleur die voor beide zou passen. Ze maakte eerst het envelopje en later met het restje cardstock en het zien van een leuke boekenlegger een labeltje voor aan een pakje. Op die manier heeft ze alles in één stijl om aan de gelukkige moeder straks te geven.
  
 
Natuurlijk mochten een aantal surprises niet ontbreken. Elke deelnemer had naast zijn catalogussen al een klein envelopje ontvangen waar een after eight in zat en van de gastvrouw een zakje met koekjes gepresenteerd in de twisted zakjes uit de SAB folder. Voor de gastvrouw was er natuurlijk ook een verrassing. Zij kreeg een box voor houten stempels in op te bergen, deze was voorzien van prachtig water color design papier, en een gestempeld labeltje. Een pen met natuurlijk mijn lievelingskaart in triple techniek op gedrukt en een notitieboekje zodat zij in de toekomst haar wensen van SU producten kan noteren. Het boekje was bewerkt met de nieuwe Hardwood stempel en het label is gemaakt met de envelop punch board. 
Voor de personen die een bestelling deden, was er ook nog een verrassing. Zij konden een pakje kiezen met daarin een verrassing, gaande van knoopjes, lint, stukjes design papier, water color kaartjes.  
De gastvrouw had nog koekjes gebakken en deze in de gratis twisted zakjes gestopt, ook dit viel bij iedereen in goede aarde.
 
Het was een vermoeiende dag, waar ik heel mooie herinneringen aan over gehouden heb, want wat een creativiteit heb ik hier mogen meemaken met deze dames. Bedankt allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten