donderdag 18 september 2014

Doosjes - Boxes

Als voorbereiding voor een workshop bij Matty de Jaeger hebben wij een aantal tag a bag boxes bekleed. Wij kozen enerzijds voor design papier met een leuk labeltje en hier en daar wat extra glitter en anderzijds werd ook een eigen achtergrond gestempeld met de ornamental pine set. De dennenappels zitten op de buitenzijde van het doosje en bovenop aan het lint werd een kerstbal geknoopt. De doosjes zijn heel geschikt om bijvoorbeeld theelichtjes in te doen, maar ook om een pakje LU koekjes in te verstoppen. Dus wil jij ook eens een mooie verpakking leren maken, geef een seintje en wij kijken of wij samen een gaatje in onze agenda vinden om dit te verwezenlijken. 
Deze week zijn deze doosjes flink in prijs gereduceerd, neem dus even een kijkje bij de weekly deals, waar deze doosjes nu slechts 6,38 euro kosten.
Recently Matty and I were preparing the workshop which will take place in October at her place. We worked with the tag a bag boxes, which are this week in the weekly deals. We decorated them with design paper on some of them and adding a very nice label, or we made our design paper ourselves by stamping with the ornamental pine set where I added the pineapples outside the box and on top a Christmas ball. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten