donderdag 7 juli 2016

Bonus days

De zomer is begonnen ... nou ja slechts af en toe laat de zon zich zien, zodat wij nog de kans hebben om te hobbyen. En daarbij denkt Stampin'Up! ook aan ons. Zij hebben een schitterende zomer actie.
Van 7 juli tot eind krijg je per besteding van 60 euro een bonus van 6 euro in de vorm van een bonus code die per mail wordt toegestuurd. Deze bonus code kan dan in augustus ingewisseld worden als je een bestelling doet. De mail wordt slechts eenmaal verstuurd, dus het is wel zaak hem goed te bewaren.
In augustus brengt Stampin'Up! ook een heel exclusief set op de markt Thoughtful branches, een prachtige stempel met bijhorende stansen. En wanneer je in juli een bonus hebt bemachtigd, kan je die natuurlijk gelijk inzetten. Let op deze set is enkel te verkrijgen zolang de voorraad strekt. Wil jij dus zeker zijn dat jij ook e gelukkige eigenaar wordt van dit prachtige set, geef dit dan zo snel mogelijk door. Zodra ik het set binnen heb, zal ik voor jullie de nodige voorbeelden maken en ook workshops met dit set zullen er komen. Heb jij interesse, stuur mij dan even een berichtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten