woensdag 28 februari 2024

Kleurenkaartenteam : Celeste en donkerpaars - Color card challenge: Celeste and dark purple

Wow geen eenvoudige uitdaging hoor deze kleuren. Maar opeens dacht ik eraan dat ik de koffiekopjes had van Latte Love de nieuwe online producten die weldra beschikbaar komen voor iedereen. Als ik die kopjes nu eens in de twee tinten zou maken en dan wat randjes en wat spetters van dezelfde kleur. Het donkere paars in de rand komt niet echt uit, maar in het echt wel zichtbaar, net zoals feit dat koppen zelfs een beetje glimmer hebben.

Again a difficult color challenge. This time with celeste and dark purple. But I had the latte love already so I could make some cups in those colors. I used the dark purple as cardstock too, but that is on the picture not that visible. I used some background stamping in the colors too. I love how they turned out.

9 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Leuk!!

Caroline Cards zei

Super leuke kaart!
Groetjes, Caroline

Nancy zei

Hey Caroline,
Jouw kaart is helemaal geslaagd voor de uitdaging hoor! De donkerpaarse rand maakt het helemaal af... Leuk bedacht met die mokken en de vlekjes er onder...
Liefs,
Nancy

chantal zei

Wat een leuke en mooie kaart heb je gemaakt. Tof de mokken in de KKT kleuren
LIefs Chantal

Marijke zei

Wat een super leuk kaartje met deze koffiemokken! Hoort de tekst er ook bij? Erg leuk! Groetjes Marijke

Nancy Soetaert zei

leuk idee met de koffiemokken in de KKt-kleuren. Grappig die paarse koffievlekken ;-) maar perfect natuurlijk voor het KKT.
Groetjes
Nancy

Colien zei

Mooie kaart heb je gemaakt, grappig die kopjes!
Toffe KKT-combi is het, zie veel leuks voorbij komen.
grtz Colien

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Deze kopjes zijn zo leuk! Ik moet ze ook echt gaan gebruiken.. maar tot nu toe met de Sale-a-Bration bezig geweest.. Mooi in de KKT kleuren 😊 Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne 🌺☕️

Nelleke zei

Leuke kaart in de gevraagde kleuren. Groetjes Nelleke