donderdag 3 januari 2019

Lente en Sale-a-brations catalogus

Goedemorgen allemaal,

het is zover, de nieuwste catalogus is er, een sprankelende lente catalogus met tal van leuke stempels, stansen, ponsen en papier om ons het mooi lentegevoel te geven. Klik op de foto om naar de producten te gaan.


Ook de Sale-a-brations catalogus is er. Bij besteding van elke 60 euro mag je een gratis product uit kiezen, of kies uit de producten die jij kunt krijgen bij besteding van 120 euro. Ik weet zeker dat er voor iedereen iets naar keuze bij zit. Klik op de foto en jij komt bij de diverse keuzes.


Of misschien wil jij wel instappen en heel wat mooie producten voor een mooi bedrag in de wacht slepen. Je kan nu voor de prijs van 129 euro instappen en jij mag voor 230 euro aan producten uitkiezen. Of wil jij ook de craft & Carry tote dan betaal je 160 euro en jij kiest voor 230 euro aan producten en hebt de handige opbergtas erbij. Deze is alleen nog te verkrijgen door zelf in te stappen. Wil jij meer weten, aarzel niet om mij te vragen wat jij verder kan doen en wat de mogelijkheden zijn. Ik help jou graag.

Er zijn ook twee mooie Nederlandse sets bijgekomen, eentje zelfs in de mooie bundel met de vlinders, voorbeelden zullen jullie de komende tijd hier zien voorbij komen. En de derde set door dik en dun is een Sale-a-brations set die je dus bij besteding van 60 euro gratis kan verkrijgen.

Geen opmerkingen: