zondag 11 oktober 2015

Event Merry-go-round resultaten

Gisteren was de event Merry-go-round, een event die in het teken stond van draaimolens. Wij hadden voorbeelden met herfstdieren, met sneeuwpoppen en natuurlijk met Rudolf. 
Natuurlijk hadden wij ook speciale dingen gemaakt zoals een kerstslinger met de mooie sneeuwsterren, ja hoor, hier heb ik 165 sneeuwsterren in verwerkt. Claudia had nog twee leuke lantaartjes gemaakt en ik had 's ochtends vroeg nog snel een zakdoekdoosje versierd met de sneeuwroos. 
Om 12u waren de deelnemers aanwezig en tijdens de lunch kregen zij eerst wat uitleg over de nieuwe catalogus, wij lieten hen voorbeelden zien die wij met sets uit deze catalogus hadden gemaakt. Vervolgens toonden wij hen alle draaimolens en konden zij beslissen welke kleuren zij wilden combineren. Iedereen ging vol goede moed aan de slag, niemand had iets met baby's dus er werd geen baby draaimolen gemaakt. Veel kerst, een paar herfst en eentje ging volledig een andere richting uit en maakte een schitterende molen met vrolijke vlinders. 
Halverwege de middag hielden wij even koffie pauze zodat ze even tot rust konden komen. Daarna snel verder, want ja de explosie box waar de draaimolen in verstopt zit, moest ook nog gemaakt worden. En dat werden allemaal plaatjes, ook weer afgestemd op het thema dat ze hadden gekozen. 
De laatste persoon ging uiteindelijk om 18u naar huis. Iedereen kreeg na afloop een stukje van de vanille-chocolade taart met eikeltjes mee die ik had gemaakt als kleine attentie voor iedereen.
Wij kunnen wel stellen dat het een heel geslaagde dag was en de volgende Merry-go-round staat gepland op 7 november. Voorlopig wel de laatste dit jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten