zondag 26 maart 2023

Kaartenparty Hengstijk 25 maart 2023

 Gisteren een heel geslaagde kaartenparty gehad in Hengstdijk ondanks het feit dat de gastvrouw een gebroken arm had en dus wat onthand was, de hevige wind het niet mogelijk maakte dat de partytent gezet kon worden en wij dus allen op een andere plek stonden. Het was even nadenken hoe ik mijn stand zou indelen, even een kopstoot van een lamp ook maar uiteindelijk kwam het allemaal goed. Het was vaak heel druk vooral ook met kletsende mensen. Ik kreeg herhaaldelijk te horen dat ik heel mooie dingen heb gemaakt en wat papierpakketjes en kaartjes werden dus gekocht. En ikzelf maakte tussendoor kleine bedankkaartjes met de babywipe techniek, onze markers en met de pons van tropicalleaf.
Yesterday I had a very good card party, although the lady who organised had broken her arm and the wind did not let us to stand outside so we all had a different place inside. It was rethinking how to build my stand but I managed and lots of people came, lots of talking people and I got amazing faces at my table telling me how beautiful my creations are. I was showing them the babywipe technique, worked with the markers and the punch of tropical leaf to make thank you cards.

1 opmerking:

karin zei

Dat ziet er weer leuk uit. Maar dat is minder dat de gastvrouw met een gebroken arm zit. En nee met die harde wind moest je geen partytent opzetten. Dan lag die wel in de Schelde 😉
Groetjes,
Karin